Aanpak & werkwijze

Aanpak

Tijdens een gratis oriënterend gesprek bespreken we waarnaar je op zoek bent en hoe ik jou of je organisatie daarbij kan helpen. Ik werk volledig ‘coronaproof’ en verzorg mijn diensten zowel fysiek als online.

Taal

In het Nederlands of in het Engels.

Professionele begeleiding tools

Om nog meerwaarde voor jou te creëren zet Mama Kenia een aantal met zorg geselecteerde online tools en testen in. Deze dienen om onze gesprekken te faciliteren. Naast meer structuur, verdieping en effectiviteit hou je een handige rapportage over die jij ook in de toekomst kan blijven raadplegen. 

heeft Nederlands meest complete database als het gaat om arbeidsmarktdata. Daarnaast zijn tools en testen zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Kosten en betaling

  • Alle diensten zijn op basis van een traject op maat.
  • Kosten zijn afhankelijk van de te leveren diensten, worden in overleg bepaald en vastgelegd in een offerte.
  • Voor de betaling ontvang je een factuur.

Zijn de kosten aftrekbaar?

In sommige gevallen is coaching aftrekbaar. Bijvoorbeeld als het met je inzetbaarheid in werk te maken heeft. Op de website van de belastingdienst kun je uitgebreid lezen of je recht hebt op aftrekbare kostenposten. Ga naar: www.belastingdienst.nl

Kwaliteitsnormen en klachten

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NOLOC, NOBCO, EMCC & NOBTRA. In mijn werk hou ik me aan de Internationale Ethische Code (IEC) voor coaches, mentoren & supervisoren. Bij klachten kun je terecht bij de klachtenreglementen van de hierboven genoemde beroepsverenigingen.