Inspiratiesessies, workshops, trainingen en begeleiding om de volgende stap te zetten
Voor o.a. nieuwe Nederlanders, migranten, jongvolwassenen en langdurig werklozen
Neem contact op
Persoonlijk leiderschap en een ondernemende houding
Begeleiding naar een actieve rol in de Nederlandse samenleving
Neem contact op
Concrete stappen leren zetten, en dat op een leuke manier
Informele begeleiding naar concrete stappen
Neem contact op

Met inspiratiesessies, workshops, trainingen en begeleiding help ik mensen op weg hun ambities waar te maken. Op een praktische, persoonlijke en positieve manier die werkt.

Heeft u een vraagstuk over het activeren, motiveren en motiveren naar een actieve deelname aan de maatschappij? Als professional in dit werkgebied geef ik u graag deskundig advies. Zodat u verder kunt.

Een helpende hand of een meekijkend oog nodig bij uw project?
Ik denk, kijk en werk daar graag aan mee. Daarnaast zet ik mijn eigen projecten op. 

Voor wie?

  • Uw organisatie werkt aan de volwaardiger deelname aan de maatschappij en/of aan het mensen begeleiden naar participatie, scholing of werk.

  • Uw organisatie werkt voornamelijk met en voor de doelgroepen vrouwen, migranten, statushouders, jongvolwassenen en langdurige werklozen (in de bijstand).

 

Dan help ik u graag om uw organisatie- en projectdoelen te realiseren.

Persoonlijk leiderschap, zelfsturend vermogen en concrete stappen leren zetten

De meeste mensen willen en kunnen meedoen. Ik ben ervan overtuigd dat dat zo is. Op een persoonlijke, positieve en praktische manier help ik o.a. migranten, statushouders, vrouwen en langdurig werklozen op weg. Naar (vrijwilligers)werk, ondernemerschap of economische zelfstandigheid. Zodat zij hun ambities waarmaken. En zodat wij als maatschappij van hun talent kunnen profiteren.

Mijn werkwijze

Het gaat niet alleen om diploma’s en certificaten, maar ook, en misschien zelfs meer, om motivatie, vaardigheden en talent. Daar weet ik – als socioloog en ervaringsdeskundige – veel van. Ik geloof dat iedereen zijn steentje kan bijdragen aan onze samenleving. En het meerendeel dat ook wil. Soms is daarvoor alleen een duwtje in de rug nodig. Daarom ben ik er om migranten, vrouwen, jongvolwassenen, statushouders en langdurig werklozen te begeleiden.

“Professioneel, persoonlijk en positief. Dat zijn de 3 waarden waarmee ik werk.”

Kenmerkend voor mijn werkwijze:

  • Professionele aanpak (meer dan 15 jaar ervaring)
  • Individuele en praktische insteek
  • Cultuursensitiviteit
  • Eigen voorbeelden (als ervaringdeskundige)
  • Positieve benadering (focus op belonen)
  • Informele en veilige sfeer
  • Wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

Over mij

Ik ben Elizabeth Njeru. Volhardend, ondernemend, sociaal en gedreven change agent. Ik ben zelf geboren en getogen in Kenia en op mijn 23e naar Nederland verhuisd. Destijds kon ik geen woord Nederlands, niet zwemmen, niet fietsen en had ik nooit een haring gehapt. Inmiddels 20 jaar Nederlandssprekend, een bekwame fietser en trotse eigenaar van zwemdiploma’s A & B.  Gecertificeerd en ervaren trainer, oprichter van sociale onderneming Mama Kenia en afgestudeerd als socioloog.

Mijn missie? Met praktische en wetenschappelijke methodes én met mijn ervaringen anderen op weg helpen. Op weg naar een volwaardige deelname aan de maatschappij, waarbij iedereen zijn of haar kracht kan inzetten.

Anderen gingen u voor

Eerder heb ik opdrachten vervuld voor onder andere:

Laten we er samen een succes van maken

Ook u help ik graag om uw doelen te realiseren. Laten we samen van uw project én van de inclusieve arbeidsmarkt een succes maken. Of dat nu is in de vorm van trainingen, projectbegeleiding of advies op maat.

Neem contact met mij op! Dan kunnen we bespreken wat ik voor u kan betekenen.