Referenties

Wat coachees zeggen….

Een gids

Na een lange periode van werkzoekend en korte banen werd het tijd om met iemand te sparren over ‘hoe nu verder’? Via JobOn.nl kwam ik in contact met Elizabeth. Een professionele dame met veel energie en humor. Ze heeft geholpen om andere wegen in te slaan voor het vinden van een nieuwe baan. En dat is gelukt!

Gabriel, Voorburg, loopbaancoaching

Uitstekend

Ik heb de eer gehad om een uitmuntend coaching traject van Elizabeth te mogen bijwonen. Ze stelt zich resultaatgericht en flexibel om op doortastende wijze de cliënt te ondersteunen in precies die doelen die de cliënt wil bereiken. Ik zou “Mama Kenia” aan iedereen aanbevelen!

Tim, Financieel medewerker, loopbaancoaching

Fantastisch!

Ik was midden in een lastige periode: werkloos in coronatijd, net afgestudeerd en op zoek naar nieuwe uitdagingen, zonder te weten wat. Ik kwam Elizabeth heel toevallig tegen en was meteen een klik! Ik voelde me geluisterd, begrepen en veilig met haar. Ze heeft mega goede energie en doet alles om jou, jouw situatie en jouw krachten goed te begrijpen en aan te moedigen. Ze is een fantastische coach, ze trekt het beste van je af en zet je aan het denken over wat je echt wilt. En dat heeft me gebracht tot ik nu ben, op een leuke werkplek en fijne werkomgeving. Ik denk nog steeds aan onze sessies en haar wijze woorden en aansturing. En mooie ervaring en een mooie mens.

Isabel, loopbaancoaching

Fijne coach

Een fijne coach waar ik goed kon uitleggen waar ik moeite mee had.

Jurgen, Den Haag, loopbaancoaching

Very friendly and great coach!

I really much enjoyed the job coaching sessions with Elizabeth. Her positive attitude, supporting words and resources she shared with me, motivated me and I enjoyed every session with her. If you are looking for a new job or starting your own business, she has tips for you.

Sina, Duitsland, keuzebegeleiding-volgende stap in dienst of zelf ondernemen

Verander leven

Mijn ervaring met jou was geweldig, je bent een geweldige Coach Elizabeth. Je inspireerde hoop, wakkerde de verbeelding aan en bracht een liefde voor leren bij die ik had verloren. Bedankt.

Catherine, Amsterdam, loopbaancoaching

Positieve en leerzame coaching

Ontzettend positieve en leerzame coaching gehad van Elizabeth. Zij heeft mij bewust gemaakt van mijn mogelijkheden en handige tips gegeven om mezelf via een goed netwerk te ontwikkelen. Dit was precies wat ik zocht. Een geweldige coach.

Michel, Bouwkundig Tekenaar, loopbaancoaching

Wat andere professionals zeggen…

Het is zeer prettig samenwerken met Mama Kenia

Sinds 2017 zet Civic Amsterdam met veel plezier Mama Kenia in als trainer voor diverse trainingen die wij organiseren. De workshops van Mama Kenia zijn altijd inspirerend en motiverend, de deelnemers verlaten de training altijd met een positief gevoel en zin om aan de slag te gaan. Mama Kenia heeft een unieke manier van presenteren en coachen; zij gaat op zo’n manier met de deelnemers in gesprek dat er vertrouwen ontstaat, ruimte om te delen en dat zij zich vrij voelen om met zichzelf aan de slag te gaan. Vervolgens heeft Mama Kenia een dermate positieve en krachtige instelling, dat zij mensen weet te prikkelen om buiten hun comfortzone te kijken en actie te ondernemen. Het is zeer prettig samenwerken met Mama Kenia; heldere communicatie, vertrouwen, flexibiliteit, volledige inzet, we kunnen er altijd op rekenen dat er iets goeds wordt neergezet en vertrouwen op een positief eindresultaat. We verheugen ons op nog veel meer mooie trainingen in samenwerking met Mama Kenia!

Hester, Projectleider, Opdrachtgever, Toeleiding Naar Werk trajecten

Elizabeth Njeru, Mama Kenia is een aanrader, zij inspireert en activeert!

Dit jaar ontmoette ik Elizabeth Njeru (bekend als Mama Kenia). Van haar kreeg ik enorm veel energie. Zij is een echte aanrader! Mensen inspireren en begeleiden naar een volwaardige(re) deelname aan de maatschappij, is waar zij voor staat. Weg uit het isolement. Op naar een doel dat voldoening en eigenwaarde geeft. Bij haar moet je zijn als je met een groep vrouwen, migranten, nieuwe Nederlanders of langdurige werklozen werkt die een duwtje in de rug nodig hebben naar een actieve(re) rol in de samenleving. Elizabeth is van de co-creatie. Ze is prima in te zetten als onderdeel van een groter project of programma. Zij zet aan, zij inspireert!

Geesje, Collega Coach, Samenwerking

Her personality is as well one of her professional key strengths

I got to know Elizabeth in this position when we were both working on reproductive health issues. I know her as a dedicated professional with her own strong vision on how she wants to work with and for others. Her personality is as well one of her professional key strengths, she’s able to openly communicate with anyone and engage them in a conversation – and with enthusiasm, almost without fail. This helps her to bring together people together, but also the right people. Additionally, she has a sharp mind that observes, reflects and draws interesting conclusions. Last, her empathetic way of promoting social inclusion, shows her motivation and drive to make really a difference in whatever she does.

Marije, Development Expert, Samenwerking

Versatile and accessible

Eizabeth is a very good professional with knowledge of her different workfields. She always thinks positif and thinks in solving. Her attitude is open and she will always support you if she can. It is very inspirated to work with her because she is versatile and accessible. A very nice colleague.

Renee, NT2 Trainer, Advies